CÉGÜNKRŐLMUNKAVÁLLALÓKNAKMUNKÁLTATÓKNAK
CéginformációElérhetőségeinkMinőségpolitikánkProjektekhuende
 

Cégünk 1998. évben, magánszemélyek összefogásával alakult. A főtevékenység irányvonala a munkaerő toborzása, szervezése, kiválasztása kölcsönzése és közvetítése, valamint munkaügyi projektek teljes körű lebonyolítása.

A vállalkozás megalapítását a munkaerőpiac mind keresleti, mind kínálati oldalán jelentkező változó piaci mechanizmusokban rejlő lehetőségek motiválták. Tapasztalataink szerint erőteljesen növekednek az igények a mobil és szakképzett, valamint a sokoldalú munkaerő iránt, ugyanakkor növekszik a kereslet a cégek kapacitásigényétől függő szezonális és alkalmi munkavállalók tekintetében is.

Több szakmában hiány alakult ki, így a cégek munkaerő-szükségletüket a hagyományos hirdetési, toborzási formákon túl más módszereket is alkalmazva próbálják kielégíteni, például munkaerő-kölcsönzésre és -közvetítésre szakosodott vállalkozások segítségét kérik. Megalakulásunk óta nagy tapasztalatokra tettünk szert a munkaerő-kölcsönzés és –közvetítés területén.

A Megbízóinknak munkaerő-kölcsönzési vagy -közvetítési szolgáltatás keretében biztosítjuk a munkavállalókat, adatbázisunkban nagyon gyorsan és sok szempont szerint tudunk az igényeknek megfelelő jelölteket keresni. A jelentkezők köre rendkívül széles, érdeklődnek alkalmi, betanított munkát vállaló munkanélküliek éppúgy, mint többdiplomás, nyelveket beszélő, gyakorlott vezető beosztású szakemberek, akik ajánlatokra, a jelenleginél jobb lehetőségekre várnak.

Szolgáltatásaink legfontosabb erénye és előnye partnereink számára, hogy a felmerülő igényekre gyorsan és rugalmasan reagálunk, időt, pénzt és energiát takarítunk meg számukra azzal, hogy nem kell hirdetésekkel keresnie munkatársait és hagyni, hogy hetekig a jelentkezők korrekt kezelésével töltsék idejüket munkatársai. Munkaerő-kölcsönzés esetén levesszük partnerünk válláról a munkaerő alkalmazásával kapcsolatos adminisztráció jelentős részét. Adatbankunkból és kapcsolat rendszerünkből gyorsan meg tudjuk találni a partnereink igényeinek és elvárásainak megfelelő munkavállalókat.

2001. február 26-ig szövetkezetként működött, majd ezt követően korlátolt felelősségű társasággá alakult át.

A 2001. július 1.-től életbelépett módosított Munka Törvénykönyvnek is megfelelve elsők között regisztráltuk magunkat a megyei munkaügyi központban.

A napi munkavégzés hatékonyságának növelése és a vevői igényeknek való megfelelés biztosítása érdekében 2006. évben kidolgoztuk és bevezettük az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszerünket, melyet a Det Norske Veritas Magyarország Kft. auditorával felülvizsgáltatunk és tanúsíttattunk.