A Rent-A-Men Kft.-ről

Cégünk 1998. évben, magánszemélyek összefogásával alakult. A fõtevékenység irányvonala a munkaerõ toborzása, szervezése, kiválasztása kölcsönzése és közvetítése, valamint munkaügyi projektek teljes körû lebonyolítása.

A vállalkozás megalapítását a munkaerõpiac mind keresleti, mind kínálati oldalán jelentkezõ változó piaci mechanizmusokban rejlõ lehetõségek motiválták. Tapasztalataink szerint erõteljesen növekednek az igények a mobil és szakképzett, valamint a sokoldalú munkaerõ iránt, ugyanakkor növekszik a kereslet a cégek kapacitásigényétõl függõ szezonális és alkalmi munkavállalók tekintetében is.

Több szakmában hiány alakult ki, így a cégek munkaerõ-szükségletüket a hagyományos hirdetési, toborzási formákon túl más módszereket is alkalmazva próbálják kielégíteni, például munkaerő-közvetítésre szakosodott vállalkozások segítségét kérik. Megalakulásunk óta nagy tapasztalatokra tettünk szert a munkaerõ–közvetítés területén.

A Megbízóinknak munkaerõ-közvetítési szolgáltatás keretében biztosítjuk a munkavállalókat, adatbázisunkban nagyon gyorsan és sok szempont szerint tudunk az igényeknek megfelelõ jelölteket keresni. A jelentkezõk köre rendkívül széles, érdeklõdnek alkalmi, betanított munkát vállaló munkanélküliek éppúgy, mint többdiplomás, nyelveket beszélõ, gyakorlott vezetõ beosztású szakemberek, akik ajánlatokra, a jelenleginél jobb lehetõségekre várnak.

Szolgáltatásaink legfontosabb erénye és elõnye partnereink számára, hogy a felmerülõ igényekre gyorsan és rugalmasan reagálunk, idõt, pénzt és energiát takarítunk meg számukra azzal, hogy nem kell hirdetésekkel keresnie munkatársait és hagyni, hogy hetekig a jelentkezõk korrekt kezelésével töltsék idejüket munkatársai. Munkaerõ-kölcsönzés esetén levesszük partnerünk válláról a munkaerõ alkalmazásával kapcsolatos adminisztráció jelentõs részét. Adatbankunkból és kapcsolat rendszerünkbõl gyorsan meg tudjuk találni a partnereink igényeinek és elvárásainak megfelelõ munkavállalókat.

2001. február 26-ig szövetkezetként mûködött, majd ezt követõen korlátolt felelõsségû társasággá alakult át