Rugalmas és családbarát munkahelyek kialakítása a Rent-A-Men Kft-nél

A kedvezményezett neve: "RENT-A-MEN" Vállalkozásszervező, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
A projekt címe: Rugalmas és családbarát munkahelyek kialakítása a Rent-A-Men Kft-nél
A szerződött támogatás összege: 9 132 000 Ft
A támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának bemutatása

Cégünk főtevékenységének irányvonala a munkaerő toborzása, szervezése, kiválasztása kölcsönzése és közvetítése, valamint munkaügyi projektek teljes körű lebonyolítása. A jelenlegi létszám 49 fő. A projekt célja a munka és magánélet összehangolása, rugalmasabbá tétele. Az átvilágítási jegyzőkönyv több problémára mutat rá. A felmérések eredménye által arra jutottunk, hogy szükséges szervezeti struktúránk átalakítása, a szervezeti hatékonyság növelése, rugalmas foglalkoztatási formák bevezetése. A projekt keretében 3 rugalmas foglalkoztatási formát szeretnénk bevezetni, valamint az ehhez kapcsolódó szervezetfejlesztési tevékenységeket szeretnénk megvalósítani. A projekt keretében 9 fő fog részt venni a rugalmas foglalkoztatási formák bevezetésében, amelyek közül 2 fő hátrányos helyzetű. Az alábbi munkakörökben történik a rugalmas munkavégzés bevezetése: 5 fő adminisztratív munkakör (rugalmas munkarend), 1 fő helyettes ügyvezető (kötetlen munkarend), 3 fő takarító (munkaidőkeret). A program keretében 9 fő fog részt venni 8 nő és 1 férfi. A fejlesztést képzéseken és tanácsadásokon keresztül kívánjuk megvalósítani. A vezetők és munkavállalók részt fognak venni az alábbi képzéseken: Vezetői kompetencia fejlesztés, Vezetői érzékenyítés, Belső kommunikáció javítása, Vállalati image / munkáltatói brand építése, illetve az alábbi tanácsadásokon: Munkajogi és munkaügyi oktatás a vezetők és munkavállalók részére, Munkaügyi dokumentumok fejlesztése. A projekt összköltsége nettó 9.192.000 Ft. A projekt célja a munka és magánélet összehangolása, rugalmasabbá tétele. Az átvilágítási terv alapján az alábbi fejlesztéseket kívánjuk megvalósítani: Az átszervezés során felülvizsgáljuk a jogi és HR dokumentációnkat, megtörténik a felülvizsgálatuk és újraírásuk. A fejlesztés hozzájárul a vállalati munkaszervezeti kultúra javításához, valamint a munka és magánélet összehangolásához. Célunk, hogy munkavállalóink számára biztosított megfelelő munkakörülményekkel, munkafeltételekkel biztosítani tudjuk elégedettségüket. A projekt megvalósítása eredményeképpen nőni fog munkavállalóink lojalitása vállalkozásunk iránt, motiváltabbá válnak, ezáltal közvetetten nőni fog vállalkozásunk hatékonysága és eredménye. A projekt hatással lesz a költségeink csökkentésére is, továbbá az új foglalkoztatási formák elősegítik partnereink megtartását, elégedettségének növelését.

A projekt befejezési dátuma: 2018.06.29.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00265

Munkahelyi képzés megvalósítása

Projekt azonosítószáma: GINOP-6.1.6-17-2018-00622
Kedvezményezett neve: "RENT-A-MEN" Vállalkozásszervező, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Projekt címe: Munkahelyi képzés megvalósítása a Triász Kft. és a Rent-A-Men Kft. munkavállalói részére konzorciumi együttműködés keretében
Elnyert támogatás összege: 7 953 943 Ft
Mértéke: 100 %

Projekt leírása

A Rent-a-men Kft. 1998. évben, magánszemélyek összefogásával alakult. A főtevékenység irányvonala a munkaerő toborzása, szervezése, kiválasztása kölcsönzése és közvetítése, valamint munkaügyi projektek teljes körű lebonyolítása. A vállalkozás megalapítását a munkaerőpiac mind keresleti, mind kínálati oldalán jelentkező változó piaci mechanizmusokban rejlő lehetőségek motiválták.

A projekt indokoltsága, hogy hogy vállalkozásunk olyan humánerőforrás bázissal rendelkezzen, amellyel a munkavégzését a lehető leghatékonyabb módon végezhesse: cég vezetésében kulcsszerepet játszó vezetők a leghatékonyabb menedzsmentszemlélet elsajátításával hatékonyabban irányítsák a szervezetet, jobban átlássák vállalatunk működési folyamatait és ezen szemlélettel előremutatóan tekintsenek a vállalat jövőbeli működésére.

Vállalatunk alapvetően informatikai, menedzsment és általános képességek javítását célzó képzésekbe fektet. A projekt keretében megvalósuló képzések:

Rent-a-men Kft.: Változásmenedzsment, Tanuljunk táblázatkezelést, Táblázatkezelés ismeretek, Emberekkel való bánásmód.

A projekt célja az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen a vállalkozások versenyképessége, a nagyvállalatokra vonatkozó képzéselérési arány tovább javuljon, és a támogatás ösztönözze a foglalkoztatókat munkavállalóik tudásának folyamatos fejlesztésére.

A projekt összes elszámolható költsége: 7 953 943 Ft

A projekt befejezési dátuma: 2020. 04. 24.

Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

Projekt azonosítószáma: GINOP-8.3.5-18-

Kedvezményezett neve: "RENT-A-MEN" Vállalkozásszervező, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Projekt címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

Visszatérítendő Hitel összege: 2 377 384 Ft

Projekt leírása

A Rent-A-Men Kft. 1998. évben, magánszemélyek összefogásával alakult. A főtevékenység irányvonala a munkaerő toborzása, szervezése, kiválasztása közvetítése, valamint munkaügyi projektek teljes körű lebonyolítása. A vállalkozás megalapítását a munkaerőpiac mind keresleti, mind kínálati oldalán jelentkező változó piaci mechanizmusokban rejlő lehetőségek motiválták.

A projekt indokoltsága vállalkozásunk technológiai korszerűsítése, hogy olyan gépekkel rendelkezzen, amellyel a munkavégzését a lehető leghatékonyabb módon tudja végezni, ezekkel a technológiai korszerűsítésekkel cégünk előremutatóan tekint a vállalat jövőbeli működésére.

A Rent-A-Men Kft. a Hitelprogram keretén belül beszerzett eszközei:

-STIHL MSA 120 láncfűrész készlet

- STIHL KM 131 Kombi motor fűnyíró adapterrel

- STIHL SH 86 D szívó-fúvó gép tartozékokkal

- NILFISK SC500 53 B FULL PKG.

A projekt célja a technológiai korszerűsítés révén növekedjen a vállalkozásunk versenyképessége.